info@websitebouwertwente.nl

WordPress Website Onderhoud

Een goed onderhouden WordPress website is essentieel voor de prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van je online aanwezigheid. Bij Website Bouwer Twente bieden we uitgebreide WordPress onderhoudsdiensten die ervoor zorgen dat jouw website altijd up-to-date, veilig en optimaal functioneert. Of je nu een kleine bedrijfswebsite hebt of een uitgebreide webshop, wij helpen je om technische zorgen uit handen te nemen, zodat jij je kunt focussen op je business.

Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

Een WordPress website vereist regelmatig onderhoud om goed te blijven werken. Updates van de WordPress software, thema’s en plugins zijn noodzakelijk om nieuwe functies toe te voegen, beveiligingsproblemen te verhelpen en je website sneller te maken. Zonder regelmatig onderhoud kunnen er problemen ontstaan zoals:

  • Beveiligingsrisico’s: Websites zonder updates zijn kwetsbaar voor hackers en malware. Regelmatige beveiligingsupdates zijn cruciaal om je website en klantgegevens te beschermen.
  • Trage laadtijden: Zonder optimalisatie kan je website langzamer worden, wat leidt tot een slechte gebruikerservaring en lagere posities in Google.
  • Verouderde functionaliteit: Plugins en thema’s die niet worden geüpdatet kunnen conflicten veroorzaken of zelfs helemaal stoppen met werken.
  • Dataverlies: Zonder back-ups loop je het risico gegevens te verliezen als er iets misgaat met je website.

altijd up to date

Onze WordPress onderhoudsdiensten

Bij Website Bouwer Twente zorgen we voor alles wat je nodig hebt om je WordPress website in topconditie te houden. Onze onderhoudspakketten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf en bieden volledige ondersteuning op het gebied van updates, beveiliging, optimalisatie en meer. Onze diensten omvatten:

Regelmatige updates

WordPress, thema’s en plugins worden regelmatig geüpdatet om nieuwe functies toe te voegen en beveiligingslekken te dichten. Wij zorgen ervoor dat deze updates op een veilige manier worden uitgevoerd, zonder dat je website offline hoeft te gaan of functionaliteit verliest.

Snelheid

Een snelle website zorgt niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar helpt ook om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google. Wij optimaliseren je WordPress website door middel van caching, het comprimeren van afbeeldingen en het minimaliseren van onnodige code, zodat je website altijd snel en soepel werkt.

Technische ondersteuning

Loop je tegen problemen aan met je website? Onze experts staan altijd klaar om je snel te helpen met technische problemen of vragen. Of het nu gaat om foutmeldingen, aanpassingen of advies, je kunt rekenen op onze snelle en betrouwbare service.

Jaar ervaring
0 +
Reviews van Klanten
0 /5
Websites gerealiseerd
0

Website Lease

All-inclusive website
65 Per maand
  • Professionele website
  • Incl Hosting & E-Mail
  • Eenvoudig zelf aanpassen
  • SEO optimalisatie
  • Tot 5 pagina's inbegrepen
Nieuw!

Kennisbank

stuur me een berichtje en laat Mij je helpen

Je bedrijf een boost geven?

Hulp nodig?

Kunnen wij je ergens mee helpen? Laat hieronder je e-mailadres achter…