info@websitebouwertwente.nl

Over Mij

Welkom bij Website Bouwer Twente, jouw betrouwbare partner voor betaalbare en professionele websites. Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van websites die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Of je nu een kleine onderneming bent, een start-up of een gevestigde organisatie, ik help je om online zichtbaar te worden en te groeien.

Wat is WBT?

Website Bouwer Twente is ontstaan vanuit de passie om bedrijven te helpen met hun online aanwezigheid. Ik begrijp hoe belangrijk het is om een website te hebben die niet alleen aantrekkelijk oogt, maar ook goed vindbaar is in zoekmachines. Ik geloof in oplossingen, waarbij de wensen van onze klanten altijd centraal staan.

Wat doe ik?

  • Webdesign: Ik maak websites die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en volledig responsief. Of je nu een simpele bedrijfswebsite of een uitgebreide webshop wilt, ik zorg ervoor dat jouw website precies aansluit op je doelen en doelgroep.

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO): Een mooie website is niets waard als je niet gevonden wordt. Daarom optimaliseer ik elke website voor zoekmachines zoals Google. Door slimme SEO-strategieën toe te passen, zorg ik ervoor dat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten en meer bezoekers trekt.

  • Hosting: Een goede website vereist betrouwbare en veilige webhosting. Bij Website Bouwer Twente bieden we snelle, stabiele hostingpakketten aan met dagelijkse back-ups en uitstekende beveiliging, zodat je website altijd optimaal functioneert.

  • Huisstijl Ontwikkeling: Naast webdesign help ik bedrijven bij het ontwikkelen van een krachtige en consistente visuele identiteit. Van logo-ontwerp tot kleurenschema’s en typografie – ik zorg ervoor dat jouw merk eruit springt.

  • Facebook Marketing: Social media is een essentieel onderdeel van elke online strategie. Ik help je met gerichte Facebook marketingcampagnes om meer zichtbaarheid, verkeer en conversies te genereren.

Kies Voor WBT

Geen ingewikkelde praatjes, geen onnodige poespas – gewoon een goed werkende website die doet wat hij moet doen. Bij WBT bouwen we websites met een nuchtere aanpak: helder, efficiënt en zonder gedoe.

stuur me een berichtje en laat Mij je helpen

Je bedrijf een boost geven?

Hulp nodig?

Kunnen wij je ergens mee helpen? Laat hieronder je e-mailadres achter…